Menu

Nieuwsbericht

 • Energiewacht blijft evenementsponsor

  Gele trui

  Hindrik Aalders van evenementsponsor Energiewacht sprak het slotwoord op de laatste dag en had goed nieuws voor de organisatie. Energiewacht zal de komende drie jaar betrokken zijn bij de European Junior Cycling Tour Assen. Energiewacht is op zoek naar energie. Jeugdwielrennen barst van de energie en daarom sponsort Energiewacht de Jeugdtour graag. “Wielrenners begrijpen hoe belangrijk sponsors zijn. Ik ken geen andere sport waar het shirtje wordt rechtgetrokken om de sponsor goed te tonen. Energiewacht waardeert dat en sponsort daarom graag wielrennen,” aldus Hindrik.

  Voor Egbert Lagro was er ook plaats op het podium. Hij kreeg van de KNWU een Gouden Wiel opgespeld omdat hij dit jaar al 50 jaar als wielervrijwilliger werkzaam is. Een topprestatie!! “Ik ben sprakeloos. Dit had ik nooit verwacht. Wees niet ongerust want stoppen doe ik nog lang niet,” lachte Egbert.

  Op het podium op de Wielerbaan werden alle truien uitgereikt en de bekers en medailles uitgedeeld. De rondemissen Eline, Annemieke, Vera en Bo hadden bijna kussen tekort. Voor Bo was het extra speciaal want zij mocht haar zusje Fleur huldigen die de gele trui won in categorie V. Voor Dikke Banden Rondemiss Angela was het ook een speciale week. "Ik was Rondemiss en heb een jongen gekust en toen mocht ik de medailles uitreiken. Dat vond ik heel erg leuk," aldus de jonge Miss Angela.

  Met een laatste foto van alle gele truien is de 47e European Junior Cycling Tour Assen dan toch echt afgelopen. We hopen jullie volgend jaar op 30 juli weer in Assen te mogen begroeten.

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter